MINŐSÉGI rendezvény videók

Egy izgalmas és figyelemfelkeltő rendezvényvideó milliókat érhet a vállalkozásod vagy projekted számára. Egy profi rendezvényvideó 70%-al megnövelheti a következő rendezvényed való részvétei arányát.

egy minőségi rendezvény videó
70%-al növelheti a részvételi arányt

Egy minőségi rendezvény videó sokkal jobb PR-t és reklámot hozhat később a rendezvénynek, mint csupán a képek. Az emberek, ha látják és átérzik a rendezvény hangulatát, akkor sokkal inkább lesz kedvük, újra elmenni erre a rendezvényre és magukkal hozni másokat is.

Tudjuk, hogy egy rendezvény nagyon sok előkészülettel és szervezéssel jár, a rendezvény marketingjéről nem is beszélve.. 2023-as felmérés szerint azok a rendezvények akik rendelkeznek videós kedvcsinálóval vagy after event filmmel, 70%-os növekedést értek el a következő rendezvényükön a részvevőszámot tekintve. Mivel az emberek mára már nagyon keveset olvasnak, így csak azok a rendezvények lesznek ismertek, akiknek professzionális videós tartalmaik vannak.

Mi tudjuk, hogy mire van szükséged Neked és a célközönségednek, és képesek vagyunk magas minőségben nagyon gyorsan legyártani.

Koós Máté éppen egy rendezvény videót készít

esztétikus rendezvény videók, hogy emlékezetes maradjon a nap

Gondold csak el, hogy milyen fantasztikus amikor az emberek mosolyogva nézik vissza a nap videóját, amikor újraélhetik a rendezvény közben átélt érzéseiket. A rendezvények egyik célja nem csak a tájékoztatás, de az inspirálódás is.  Videókkal tudod igazán emlékezetessé tenni a rendezvényeidet.

A rendezvény videók, amiket mi készítünk, informatívak, az érzelmekre és a flow-ra koncentrálnak és minden fontos elemet tartalmaznak a tökéletességhez.

A csapatunk olyan kompetens szakemberekből áll, akik tudják mit csinálnak, ezért csapatként levezénylünk és leszervezünk mindent ami kell ahhoz, hogy elkészüljön a rendezvény videód.

Frappáns trükköket csempészünk a rendezvény videódba, amitől igazán egyedi tartalmaid  és videós emlékeid lehetnek. Gondolj abba bele, hogy ezek a minőségi rendezvény videók milliókat hozhatnak Neked és akár több év múlva is fel tudod használni őket.

Mi A-tól Z-ig mindent leszervezünk a videós megörökítést tekintve.

Mivel már több mint 12 éve videózunk rendezvényeket, így értjük azokat az apró részleteket is, hogy mire reaglának pozitívan vagy akár negatívan az emberek.

A videóid összhangot, profizmust és magas minőséget fognak árasztani.

Megnyerő, esztétikus és érthető rendezvény videók mindig hatásosak, főleg, mert kidolgozott koncepciót követünk egy rendezvény videózás közben figyelmet fordítva a rendezvény különlegességeire és egyediségére.

Rendezvény videókat készítünk

Hercehurca helyett egyszerűség és profizmus

 1. Nálunk nem kell azon gondolkoznod, hogy mi hogyan legyen

Kreatív csapatunk több mint 12 éves tapasztalatát felhasználva kész tervet ad neked, hogy lehetne a leginkább egyedibb és ütős a videód. Ha vannak ötleted akkor pedig beépítjük és profin kivitelezzük azt.

 

2. Nagyon sok herce hurca helyett egyszerűség és profizmus. 

Sokan gondolják azt, hogy egy forgatás nagyon sok előkészületbe és időbe telik. Ettől nem kell aggódnod, mivel akár pár nap alatt a koncepció kitalálásától kezdve egészen a forgatáson át az utómunkáig mindent lemanagelünk. Ez leveszi rólad a szervezkedési terhet.

3. Most vagy soha

A videós tartalmak átvették az uralmat. Ha nincsenek egy rendezvénynek profi, lényegretörő, esztétikus videós tartalmai és rendezvény videói, akkor küszködni fog. Nem túlzás, hogy ez jelentheti 2024-ben a túlélést sokak számára.

Az operatőr hirdetési és reklámvideókat készít

Tűnj ki a tömegből minőségi rendezvény videókkal

A videós tartalmaid profizmust tudnak sugározni a rendezvényedről.

Neked való a szolgáltatásunk, ha:

 • Nem vagy elégedett a rendezvényed jelenlegi ismertségével
 • Van egy weboldala a rendezvénynek, de nem jön elég résztvevői jelentkezés
 • Széleskörű ismertséget akarsz szerezni.
 • Tudod, hogy szükség van videókra, de nem tudod hogyan valósítsd meg.
 • Ha kell egy csapat, aki mindent leszervez és gyorsan, profin az elvárásaidhoz mérten elékészíti a rendezvény videódat

Nálunk egy olyan csapat készíti a videókat, akiknek egytől egyik van rendezvény szervezési tapasztalatuk, így a rendezvény videód tapasztalt kezekben lesz.

Ár: 180.000Ft-tól

Miből tevődik össze egy rendezvény videó árajánlat?

Ez a rész lehet az „apró betűs” rész. Vannak akik nem szeretik részletezni, hogy miből is tevődik össze az árajánlat egy reklám videó elkészítése során, azonban fontos, hogy lásd mit is kapsz ezért az árért.

1.Kreatív forgatókönyv írás:

Még egy rendezvény esetében is fontos, hogy megtervezzük azt, hogy miylen elemekből tevődjön a rendezvény videó és, hogy melyek azok a programrészek, amelyek különösen fontosak. Ebben a részben készülünk fel arra, hogy a helyszínen minden gördülékenyen és professzionálisan zajlódjon le. 

2.Technikai eszközök:

Több 10 milliós technikai eszközparkkal rendelkezünk és kapcsolatban állunk Európa legjobb rentál cégeivel, arra az esetre, hogy ha a projekt olyan jelenetet vagy jeleneteket megoldásokat kíván meg ahova bérelni kell speciálisabb technikát, akkor ez ne okozzon gondot.

3.Stáb:

Nem mindegy, hogy hány főre lesz szükség a forgatáshoz. Lehet, hogy 2-3 fővel megoldható a teljes projekt, de lehet, hogy több operatőrre vagy hangmérnőkre is szükség lesz. Éppen ezért már előre felmérjük a projektet és javaslatot teszünk, hogy a projekt hogyan tud a legminőségibben elkészülni.

4. Utómunka:

Az utómunka során az anyag rendszerezése, vágása, esetleges feliratozása vagy akár 2D vagy 3D animációk elkészítése és elhelyezéásére is szükség van. Lehetnek olyan jelenetek ahol VFX-re azaz speciális vizuális effektetkre van szükség. Ezek után pedig a color azaz fényelés és a hangutómunka következik. Ügyfeleink bejelentkezve egy projektkövető rendszerbe folyamatosan láthatják a verziókat és a projekt készültségi fokát, így nyomon tudod követni, hogy hol tart a reklám filmed elkészültsége.

5. Határidő:

Az árajánlat magában fogja foglalni a határidőket is, hogy pontosan tudj számolni, hogy mikorra is kapod készen az elkészült rendezvény videódat.

6. Feltételes: 

Mivel európán belül 8 országban is szolgáltatunk, így ha a projekt olyan akkor az ajánlat tartalmazni fogja a kiszállási díjakat is, előre meghatározva pontosan mindent.

A Tökéletes Videó:
Profi, Gyors és Meghatározó!

Tudjuk, hogy a tökéletes videó elkészítése nem egyszerű folyamat. Jól tudjuk, milyen kihívásokkal szembesülhetsz, és milyen vágyaid vannak:

 • Pontosan Rád Szabva: Sokan azt mondják, ne legyen sablonos, legyen egyedi. Képzelj el egy videót, amely teljes mértékben tükrözi a személyiségedet és üzenetedet.

 • Technikai Tökéletesség: Nincsenek rossz minőségű felvételek, rossz snittek vagy vágási hibák. Mindent precízen, előre megtervezetten és hibátlanul készítünk el.

 • Kommunikáció és Tanácsok: Nem csak felvételt készítünk. Aktívan részt veszünk a kreatív folyamatban, tanácsot adunk az ötletektől kezdve a legjobb vágásig.

 • Gyorsaság és Profizmus: Sokan elvárják a gyors és hatékony munkát. Nálunk a szenvedély és a 10 éves tapasztalat garantálja, hogy minden gördülékenyen haladjon.

 • Az Eredmény: Hogy mit kapsz? Egy videót, ami nem csak szép, hanem képes figyelmet felkelteni, bizalmat építeni és a kívánt üzenetet tökéletesen közvetíteni.

Ezen a ponton nem kell kompromisszumokat kötnöd. Ismerjük az igényeidet, és tudjuk, hogyan válthatjuk valóra őket. Keress fel minket, és tapasztald meg a különbséget.

A hirdetési és reklám videó készítés folyamata és részei

Lépj velünk kapcsolatba

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nem kötelező

Elérhetőségeink

Email cím:
erdeklodes@cinedimension.com

Telefon szám:
+36704322417