KAPCSOLAT

Kérdésed van?
Érdeklődsz az egyik szolgáltatásunk iránt?

Töltsd ki az űrlapunkat és mi 48 órán belül felkeresünk, 
hogy megválaszoljuk kérdéseidet és teljeskörű tájékoztatást kapj!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nem kötelező

Elérhetőségeink

Email cím:
erdeklodes@cinedimension.com

Telefon szám:
+36704322417

Gyakori kérdések

A forgatás időtartama nagyban függ a témától. Általában azt lehet elmondani, hogy az előkészületek, berendezés, technika felállítása 1 órát vesz igénybe. Egy egyszerűbb podcast vagy interjú felvétel esetében azonban ez lehet, hogy csak 30 perc. Profi csapataunk minden percet kihasználva azon fog dolgozni, hogy egy értehő, egyedi, lényegretörő videós tartalmat készítsen a számodra a lehető legrövidebb idő alatt. Általában a munkatársaink a forgatás ideje alatt nem tartanak szünetet, így mindig ki lesz használva az idő.

Téma függő, de általánosságban elmondható, hogy 3 naptól 2 hétig terjedő időszak alatt megcsinálunk minden utómunkát ami szükséges a tökéletes végeredményhez. Elmondható, hogy csapatunk nem tétlenkedik egy percig sem és szeretjük a gyorsaságot, de a minőség mindig a legfontosabb számunkra.

Amint megbeszéltük, hogy milyen típusú videós tartalmat szeretnél, akkor egy mindenre kiterjedő részletes tervet küldünk Neked, amiben benne van minden útmutató, ami szükséges lehet a részedről mint előkészület, de általában mindent ami rajtunk múlik azt mi előkészítünk és leszervezünk.

A mai kor mobiltelefonjai már nagyon szép képeket tudnak adni, azonban közel sem olyan jó minőségben képesek felvételt készíteni, mint a több milliós kamerák, továbbá egy jól megkomponált jelenthez, szükségesek a professzionális megvilágítások, illetve árnyékolások, a kameramozgató rendszerekről nem is beszélve. Bár nagyon szép dolgokat lehet kreálni egy mobillal is, a közelébe sem ér a mozikameráknak amivel dolgozunk a munkatársaink szakértelméről pedig még szót sem ejtettünk.

Kreatív csapatunk bármilyen hasonló problémát képes megoldani ötletesen, így ha semmiképpen sem szeretnél szerepelni, akkor ez sem jelent problémát. Ha viszont tudod, hogy Neked kellene a felvételeken lenned, akkor teljes mértékben felkészítünk arra, hogy a lehető legkomfortosabban érezd magad. Továbbá professzionális színészekkel és statisztákkal dolgozunk együtt már több mint 10 éve, így ezzel sem lesz Neked gondod.

Természetes igen. Amennyiben a műfaj, illetve az érthetőség ezt megkívánja, akkor minden gond nélkül a feliratozás is rákerül a kész anyagra. Abban az esetben, ha pedig edukációs jellegű videóra van szükséged, akkor infografikákkal és egyéb animációs megoldásokkal színesítjük az anyagot a jobb megértést segítve!

Természetesen lehetőséged van arra, hogy módosítást kérj a végeredményre. Minden kész anyagra vonatkozóan több módosítási lehetőséged is van, így addig dolgozunk rajta, amíg tökéletes nem lesz a végeredmény!

Az utómunkát követően egy adathordozón és/vagy felhő fájlmegosztó szerveren kapod meg az anyagot a lehető legjobb minőségben.

A felvételeket renszerezni kell és ki kell válogatni a koncepció szerint. Ezek után a vágó előkészítő előkészíti ezeket a felvételeket a vágásra és átadja azt a vágónak. A vágó ezeket a felvételeket a kialakított és előre megegyezett koncepció szerint megvágja. Amikor szüókséges vagy a projekt részét képezi, akkor a VFX munkatársak (Visual Effects) elkészítik a virtuális elemeket és elhelyezik azokat a videós anyagon. Ezt követően a vágó véglegesíti a vágatot és átadja a coloristnak aki elvégzi a fényelési munkálatokat minden egyes jeleneten. Ezután a hangmérnőkhöz kerül az anyag, aki pedig a hangtechnikai elemeken végzi el a munkálatokat. Ezt követően egyessítve vannak ezek a résztermékek és teljes projektté alaklul. Ekkor egy CineDimenson minőségbiztosítási munkatárs átnézni másodpercről másodpercre az anyagot. Ezt követően pedig leszállítjuk Neked a kész anyagot és izgatottan várjuk a reakciódat róla.