Interjú és Podcast Videók: Beszélgetések, Amik Maradandóak

Az interjúk és podcastok nem csak beszélgetések. Ezek olyan lehetőségek, ahol a szavak életre kelnek, a gondolatok megfogalmazódnak, és az ötletek szárnyra kapnak.

MINŐSÉGI INTERJÚ ÉS PODCAST VIDEÓK ÉPÍTIK A MÁRKÁDAT

Unalmas interjúk? Podcastok, amelyek nem kötik le a hallgatót? Ha az eddigi videóid nem érték el a kívánt hatást, vagy ha nehézségeid vannak a dinamikus és érdekes tartalom létrehozásában, itt az ideje a változásnak. Nálunk a monoton beszélgetések interaktív és vonzó videókká alakulnak, amelyek megragadják és megtartják a nézők figyelmét.

Hirdetési és reklámvideó készítés

Interjúk és Podcastok, amik valóban megmozgatnak!

Képzeld el, hogy:

 • Az elkészült interjúid és podcastjaid magával ragadnak, telis-tele vannak élettel és energiával.
 • A nézőid és hallgatóid lelkesen várnak minden egyes új részt, megosztják őket, és vitatkoznak a tartalmukról.
 • Hírneved nő, ahogy egyre többen ismerik fel a kreatív és magával ragadó tartalmadat.
 • Az üzleted virágzik, mivel az emberek elköteleződnek és bizalmat éreznek a márkád iránt.
 • És mindez a Te kreatív víziód és a mi szakértelmünk összefogásával válik valósággá.
Interjú videó készítése Gundel Takács Gáborral

Hercehurca helyett egyszerűség és profizmus

 1. Professzionális Minőség:

  A videóid olyan minőségűek lesznek, amelyek kiemelik a versenytársak közül. Ez nem csak a vizuális élményt javítja, hanem növeli a márka hitelességét és elismertségét is. Ha aggódsz a költségek miatt, ne tedd! Hatékony munkafolyamatainkkal költséghatékony megoldásokat kínálunk.

 2. Egyedi Tartalom és Kreativitás:

  Minden projektet egyedülálló módon közelítünk meg, így a végeredmény teljes mértékben tükrözi az egyéni igényeidet és céljaidat. Az egyediség növeli az ügyfél-elköteleződést és segít abban, hogy a közönséged jobban azonosuljon a márkáddal.

 3. Hatékony Kommunikáció és Támogatás:

  Folyamatosan kapcsolatban leszünk veled a projekt minden szakaszában, így biztos lehetsz abban, hogy a végeredmény pontosan azt fogja tükrözni, amit szeretnél.A csapatunk a partnered lesz, biztosítva, hogy minden kommunikáció gördülékeny és érthető maradjon, így elkerülve a félreértéseket és hiányosságokat.

Az operatőr hirdetési és reklámvideókat készít

Ideális Választás Interjúkhoz és Podcastokhoz

Szolgáltatásunk kiváló hangminőséget, éles képi világot és gondos szerkesztést kínál, ami életre kelti az üzenetedet.

Ideális választás, ha:

 • Szeretnél interjúkat vagy podcastokat készíteni, de fontos számodra a magas minőségű audiovizuális tartalom.
 • Olyan videót keresel, amely professzionálisan kommunikálja az üzeneted és megfogja a célközönséged figyelmét.
 • Azt szeretnéd, hogy beszélgetéseid és történeteid érdekesek és dinamikusak legyenek, valódi érzelmeket közvetítve.

Ha a fentiek közül bármelyik igényedet keresed, mi vagyunk a tökéletes választás számodra. Vegyél igénybe minket, hogy interjúid és podcastjaid a legjobbak legyenek. Árainkról és további részletekről érdeklődj nálunk közvetlenül!

Ár: 90.000Ft-tól

Videózz, Ne Csak Beszélj!

 • Szeretnél mélyebb kapcsolatot kialakítani a közönségeddel interjú és podcast videók segítségével?
 • Azt akarod, hogy üzeneted vizuális és audió elemekkel egyaránt eljusson a célközönségedhez?
 • Fontos számodra, hogy a beszélgetéseid és történeteid több dimenzióban jelenjenek meg?
 • Úgy gondolod, hogy a vizuális tartalom hozzáadásával a podcastjaid és interjúid még figyelemfelkeltőbbek és emlékezetesebbek lehetnek?

Keress fel minket és segítünk megörökíteni az interjúidat!

Miből tevődik össze egy interjú vagy podcast videó árajánlat?

Ez a rész lehet az „apró betűs” rész. Vannak akik nem szeretik részletezni, hogy miből is tevődik össze az árajánlat egy reklám videó elkészítése során, azonban fontos, hogy lásd mit is kapsz ezért az árért.

1. Hang- és Képi Minőség:

A videó hang- és képi minőségére nagy hangsúlyt fektetünk, hogy a beszélgetések tiszták és élvezetesek legyenek a nézők számára. Az árajánlat nagyban függ attól, hogy például hány kameraállásból szeretnéd az interjút.

2.Helyszín:

A helyszín kiválasztása és leszervezése megint csak kulcsfontosságú tényező. Ez meghatározhatja az egészreklám videód hangulatát. Mostanra már több mint 100 db-os helyszín adatbázissal rendelkezünk. Csapatunk mindent leszervez a helyszínekkel kapcsolatban és javaslatokat teszünk az ajánlatban, hogy a forgatókönyv alapján milyen helyszíneket javaslunk és ezeknek van-e, illetve milyen pontos költségei lehetnek.

3.Technikai eszközök:

Több 10 milliós technikai eszközparkkal rendelkezünk és kapcsolatban állunk Európa legjobb rentál cégeivel, arra az esetre, hogy ha a projekt olyan jelenetet vagy jeleneteket megoldásokat kíván meg ahova bérelni kell speciálisabb technikát, akkor ez ne okozzon gondot.

4.Stáb:

Nem mindegy, hogy hány főre lesz szükség a forgatáshoz. Lehet, hogy 2-3 fővel megoldható a teljes projekt, de lehet, hogy több operatőrre vagy hangmérnőkre is szükség lesz. Éppen ezért már előre felmérjük a projektet és javaslatot teszünk, hogy a projekt hogyan tud a legminőségibben elkészülni.

5. Utómunka:

Az utómunka során az anyag rendszerezése, vágása, esetleges feliratozása vagy akár 2D vagy 3D animációk elkészítése és elhelyezéásére is szükség van. Lehetnek olyan jelenetek ahol VFX-re azaz speciális vizuális effektetkre van szükség. Ezek után pedig a color azaz fényelés és a hangutómunka következik. Ügyfeleink bejelentkezve egy projektkövető rendszerbe folyamatosan láthatják a verziókat és a projekt készültségi fokát, így nyomon tudod követni, hogy hol tart a reklám filmed elkészültsége.

6. Határidő:

Az árajánlat magában fogja foglalni a határidőket is, hogy pontosan tudj számolni, hogy mikorra is kapod készen az elkészült reklámvideódat vagy hirdetési videódat.

A Tökéletes Videó:
Profi, Gyors és Meghatározó!

Tudjuk, hogy a tökéletes videó elkészítése nem egyszerű folyamat. Jól tudjuk, milyen kihívásokkal szembesülhetsz, és milyen vágyaid vannak:

 • Pontosan Rád Szabva: Sokan azt mondják, ne legyen sablonos, legyen egyedi. Képzelj el egy videót, amely teljes mértékben tükrözi a személyiségedet és üzenetedet.

 • Technikai Tökéletesség: Nincsenek rossz minőségű felvételek, rossz snittek vagy vágási hibák. Mindent precízen, előre megtervezetten és hibátlanul készítünk el.

 • Kommunikáció és Tanácsok: Nem csak felvételt készítünk. Aktívan részt veszünk a kreatív folyamatban, tanácsot adunk az ötletektől kezdve a legjobb vágásig.

 • Gyorsaság és Profizmus: Sokan elvárják a gyors és hatékony munkát. Nálunk a szenvedély és a 10 éves tapasztalat garantálja, hogy minden gördülékenyen haladjon.

 • Az Eredmény: Hogy mit kapsz? Egy videót, ami nem csak szép, hanem képes figyelmet felkelteni, bizalmat építeni és a kívánt üzenetet tökéletesen közvetíteni.

Ezen a ponton nem kell kompromisszumokat kötnöd. Ismerjük az igényeidet, és tudjuk, hogyan válthatjuk valóra őket. Keress fel minket, és tapasztald meg a különbséget.

A hirdetési és reklám videó készítés folyamata és részei

Lépj velünk kapcsolatba

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nem kötelező

Elérhetőségeink

Email cím:
erdeklodes@cinedimension.com

Telefon szám:
+36704322417