MINŐSÉGI reklámvideók
hirdetési videók

Egy izgalmas és figyelemfelkeltő reklámvideó milliókat érhet a vállalkozásod számára. 

profi reklámvideó a túlélÉst jelentheti a cégeDnek

Mára már a videós tartalmak átvették az irányítást a statikus vagy csak simán képi hirdetésekkel szemben. Egy videó készítése azonban sokkal több energiát igényel, egy nem erre szakosodott személy számára. A dolgot nehezíti az is, hogy lehet van egy frappáns ötleted viszont ha nem tudod profin kivitelezni, és ha nem minőségi a videós tartalom, akkor csak tovább pörget a célközönséged vásárlás nélkül.
Tudjuk, hogy vállalkozóként vagy marketingesként nem vagy könnyű helyzetben és sokat kell azért tenni, hogy ügyfeleket és megrendeléseket generálj, de a videók az egész folyamatot felgyorsíthatják és még minőségibb vásárlókat is hozhatnak Neked, mivel az emberek sokkal gyorsabban megértik a termékedet vagy a szolgáltatásodat. Mivel az emberek mára már nagyon keveset olvasnak, így csak azok a vállalkozások maradnak talpon, akiknek professzionális videós tartalmaik vannak.

Mi tudjuk, hogy mire van szükséged Neked és a célközönségednek, és képesek vagyunk magas minőségben nagyon gyorsan legyártani.

Hirdetési és reklámvideó forgatás Németországban

gyorsabban több ügyfelet szerezhetsz!

Gondold csak el, hogy milyen fantasztikus amikor az emberek ténylegesen megértik egy profi videó által, hogy miért is jó ha megveszik a terméked vagy a szolgáltatásod. Videókkal tudod igazán felpörgetni az üzletedet.

A reklám videók vagy hirdetési videók lényegretörőek és kerülik a sallangot, mivel tudjuk, hogy az emberek mit szeretnek látni és hallani.

A csapatunk olyan kompetens szakemberekből áll, akik tudják mit csinálnak, ezért csapatként levezénylünk és leszervezünk mindent ami kell ahhoz, hogy ütős hirdetési vagy reklám videóid legyenek.

Frappáns trükköket csempészünk a videós hirdetésekbe, amitől igazán egyedi tartalmaid  és hirdetésid lehetnek. Gondolj abba bele, hogy ezek a hirdetési videók milliókat hozhatnak Neked és akár több év múlva is fel tudod használni őket.

Mivel a hirdetési és reklámvideók specialistái vagyunk, így értjük azokat az apró részleteket is, hogy mire reaglának pozitívan vagy akár negatívan az emberek.

A videóid összhangot, profizmust és magas minőséget fognak árasztani, amit a konkurenciád is meg fog irigyelni.

Egyszerű, esztétikus és érthető reklámvideók mindig hatásosak, főleg amikor a célközönségedre vonatkozóan írjuk meg a hirdetési videóid vagy reklám videód forgatókönyvét.

Reklámvideó vagy hirdetési videó készítés

Hercehurca helyett egyszerűség és profizmus

 1. Nálunk nem kell azon gondolkoznod, hogy mi legyen a reklámban. 

Kreatív csapatunk több mint 12 éves tapasztalatát felhasználva kész tervet ad neked, hogy lehetne a leginkább egyedibb és ütős a videód. Ha vannak ötleted akkor pedig beépítjük és profin kivitelezzük azt.

 

2. Nagyon sok herce hurca helyett egyszerűség és profizmus. 

Sokan gondolják azt, hogy egy forgatás nagyon sok előkészületbe és időbe telik. Ettől nem kell aggódnod, mivel akár pár nap alatt, de maximum pár hét alatt a koncepció kitalálásától kezdve egészen a forgatáson át az utómunkáig mindent lemanagelünk. Ez leveszi rólad a szervezkedési terhet.

3. Most vagy soha

A videós tartalmak átvették az uralmat. Ha nincsenek egy cégnek vagy vállalkozónak profi, lényegretörő, esztétikus videós tartalmai és reklámvideói, akkor küszködni fog. Ez jelentheti 2024-ben a túlélést sokak számára. E miatt nem túlzás, azt mondani, hogy most vagy soha videós hirdetések és reklámvideók.

Az operatőr hirdetési és reklámvideókat készít

Tűnj ki a tömegből minőségi rekémávideókkal

A videós tartalmak fellendítik az üzleted.

Neked való a szolgáltatásunk, ha:

 • Az online hirdetésed nem hozzák a várt eredményeket.
 • Van egy weboldalad, de nem jönnek a vásárlók.
 • Széleskörű ismertséget akarsz szerezni.
 • Tudod, hogy szükség van videókra, de nem tudod hogyan valósítsd meg.
 • Ha kell egy csapat, aki átlendít a videózással kapcsolatos gátjaidon.

Nálunk egy olyan csapat készíti a videókat, akiknek egytől egyik van marketingtapasztalatuk, így a hirdetési videóid szakértő kezekben lesznek.

 

Ár: 195.000Ft-tól

Tűnj ki a tömegből minőségi rekémávideókkal

A videós tartalmak fellendítik az üzleted.

Neked való a szolgáltatásunk, ha:

 • Az online hirdetésed nem hozzák a várt eredményeket.
 • Van egy weboldalad, de nem jönnek a vásárlók.
 • Széleskörű ismertséget akarsz szerezni.
 • Tudod, hogy szükség van videókra, de nem tudod hogyan valósítsd meg.
 • Ha kell egy csapat, aki átlendít a videózással kapcsolatos gátjaidon.

Nálunk egy olyan csapat készíti a videókat, akiknek egytől egyik van marketingtapasztalatuk, így a hirdetési videóid szakértő kezekben lesznek.

 

Miből tevődik össze egy hirdetési videó vagy reklám videó árajánlat?

Ez a rész lehet az „apró betűs” rész. Vannak akik nem szeretik részletezni, hogy miből is tevődik össze az árajánlat egy reklám videó elkészítése során, azonban fontos, hogy lásd mit is kapsz ezért az árért.

1.Kreatív forgatókönyv írás:

Ez talán a legfontosabb eleme az egész projektnek, mert itt alakítjuk ki azt, hogy mit is lássunk majd a végeredményben. Itt döntjük el, hogy hogyan és mit fogunk megmutatni a leendő vásárlóidnak. A forgatókönyv tartalmazza majd a vásárlóid vágyait, problémáit és a terméked vagy szolgáltatásod részleteit és előnyeit. A videóban történő bemutatás hogyanja a forgatókönyv és egyben egy sorvezető is a forgatás során. Ennek nagyon profinak és minőséginek kell lennie, ha ütős reklámfilmet vagy hirdetési videókat szeretnél.

2.Helyszín:

A helyszín kiválasztása és leszervezése megint csak kulcsfontosságú tényező. Ez meghatározhatja az egészreklám videód hangulatát. Mostanra már több mint 5000 db-os helyszín adatbázissal rendelkezünk. Csapatunk mindent leszervez a helyszínekkel kapcsolatban és javaslatokat teszünk az ajánlatban, hogy a forgatókönyv alapján milyen helyszíneket javaslunk és ezeknek van-e, illetve milyen pontos költségei lehetnek.

3.Technikai eszközök:

Több 10 milliós technikai eszközparkkal rendelkezünk és kapcsolatban állunk Európa legjobb rentál cégeivel, arra az esetre, hogy ha a projekt olyan jelenetet vagy jeleneteket megoldásokat kíván meg ahova bérelni kell speciálisabb technikát, akkor ez ne okozzon gondot.

4.Stáb:

Nem mindegy, hogy hány főre lesz szükség a forgatáshoz. Lehet, hogy 2-3 fővel megoldható a teljes projekt, de lehet, hogy több operatőrre vagy hangmérnőkre is szükség lesz. Éppen ezért már előre felmérjük a projektet és javaslatot teszünk, hogy a projekt hogyan tud a legminőségibben elkészülni.

5. Utómunka:

Az utómunka során az anyag rendszerezése, vágása, esetleges feliratozása vagy akár 2D vagy 3D animációk elkészítése és elhelyezéásére is szükség van. Lehetnek olyan jelenetek ahol VFX-re azaz speciális vizuális effektetkre van szükség. Ezek után pedig a color azaz fényelés és a hangutómunka következik. Ügyfeleink bejelentkezve egy projektkövető rendszerbe folyamatosan láthatják a verziókat és a projekt készültségi fokát, így nyomon tudod követni, hogy hol tart a reklám filmed elkészültsége.

6. Határidő:

Az árajánlat magában fogja foglalni a határidőket is, hogy pontosan tudj számolni, hogy mikorra is kapod készen az elkészült reklámvideódat vagy hirdetési videódat.

7. Feltételes: 

Mivel európán belül 8 országban is szolgáltatunk, így ha a projekt olyan akkor az ajánlat tartalmazni fogja a kiszállási díjakat is, előre meghatározva pontosan mindent.

A Tökéletes Videó:
Profi, Gyors és Meghatározó!

Tudjuk, hogy a tökéletes videó elkészítése nem egyszerű folyamat. Jól tudjuk, milyen kihívásokkal szembesülhetsz, és milyen vágyaid vannak:

 • Pontosan Rád Szabva: Sokan azt mondják, ne legyen sablonos, legyen egyedi. Képzelj el egy videót, amely teljes mértékben tükrözi a személyiségedet és üzenetedet.

 • Technikai Tökéletesség: Nincsenek rossz minőségű felvételek, rossz snittek vagy vágási hibák. Mindent precízen, előre megtervezetten és hibátlanul készítünk el.

 • Kommunikáció és Tanácsok: Nem csak felvételt készítünk. Aktívan részt veszünk a kreatív folyamatban, tanácsot adunk az ötletektől kezdve a legjobb vágásig.

 • Gyorsaság és Profizmus: Sokan elvárják a gyors és hatékony munkát. Nálunk a szenvedély és a 10 éves tapasztalat garantálja, hogy minden gördülékenyen haladjon.

 • Az Eredmény: Hogy mit kapsz? Egy videót, ami nem csak szép, hanem képes figyelmet felkelteni, bizalmat építeni és a kívánt üzenetet tökéletesen közvetíteni.

Ezen a ponton nem kell kompromisszumokat kötnöd. Ismerjük az igényeidet, és tudjuk, hogyan válthatjuk valóra őket. Keress fel minket, és tapasztald meg a különbséget.

A hirdetési és reklám videó készítés folyamata és részei

Lépj velünk kapcsolatba

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nem kötelező

Elérhetőségeink

Email cím:
erdeklodes@cinedimension.com

Telefon szám:
+36704322417