Professzionális élő közvetítés

Minőségi élő közvetítéssel még több embert elérhetsz, ami milliókat jelenthet a vállalkozásod számára.

az élő közvetítések korát éljük

A 2020-as covid időszak miatt az élő közvetítések elengedhetetlenekké váltak a rendezvények vagy bármely tevékenység szempontjából, ha sok embert szeretnének elérni. Legyen szó akár élő rendezvényről vagy olyan szemináriumról, amin nincs élő résztvételi lehetőség az élő közvetítés és felvétel elengedhetetlenné vált mára már. Tudjuk, hogy aki online szeretne minél több emberhez eljutni az nincs könnyű helyzetben ezért fontos kihasználni minden lehetőséget. Ismerjük azt is, hogy az élő közvetítés néha technikai bonyodalmakkal járhat, ha nincs professzionális technikánk hozzá.

Mi tudjuk, hogy mire van szükséged Neked és a célközönségednek, és képesek vagyunk magas minőségben megszervezni és lebonyolítani szinte bármilyen típusú élő közvetítést.

Élő közvetítés

minél több emberhez eljutni

Gondold csak el, hogy milyen fantasztikus amikor az emberek, akik nem tudtak jelen lenni a rendezvényeden, mégis élőben tudják a világ bármely tájáról élvezni a rendezvényedet.

Egy élő közvetítésnek akkor van értelme, ha az profi, nem szaggat, jó hangminőséggel történik és akár több kameraállásból történik.

A csapatunk olyan kompetens szakemberekből áll, akik tudják mit csinálnak, ezért csapatként levezénylünk és leszervezünk mindent ami kell ahhoz, hogy élőben tudjad közvetíteni a rendezvényedet, workshopodat vagy bármit amit elképzelsz. Szinte bármilyen helyzetben képesek vagyunk élő közvetítést levezényelni, legyen az egy rendezvény terem, studió, egy otthon, iroda vagy akár egy hajó.

Frappáns trükköket csempészünk a a videós élő közvetítésbe, amitől igazán egyedi és élő lesz, mintha csak ott lennének a nézők a helyszínen. Gondolj abba bele, hogy ezek az élő közvetítési videók milliókat hozhatnak Neked és akár több év múlva is fel tudod használni őket, mert lehetőség van a közvetítés felvételére is.

Mivel az élő közvetítés specialistái vagyunk és már több mint 12 éve csináljuk, így értjük azokat az apró részleteket is, hogy mire kell különösen figyelmet fordítani és, hogyan lesz az élő közvetítés színes és élménygazdag, mintha csak ott lenne a közvetítést figyelő személy.

Az élő közvetítésed összhangot, profizmust és magas minőséget fognak árasztani, amit a konkurenciád is meg fog irigyelni.

Egyszerre akár 10 platformon is képesek vagyunk a tartalmadat élőben közvetíteni több kameraállásból, akár felirattal vagy animációkkal színesítve azt.

Élő videós közvetítés

Hercehurca helyett egyszerűség és profizmus

 1. Nálunk nem kell azon gondolkoznod, hogy hogyan valósítsd meg az élő közvetítést 

Kreatív csapatunk több mint 12 éves tapasztalatát felhasználva kész tervet ad neked, hogy lehetne a leginkább profibb az élő közvetítésed. Ha vannak ötleteid akkor pedig beépítjük és profin kivitelezzük azt.

 

2. Nagyon sok herce hurca helyett egyszerűség és profizmus. 

Sokan gondolják azt, hogy egy élő közvetítés nagyon sok előkészületbe telik és bonyodalommal jár. Ettől nem kell aggódnod, mivel csapatunk az élő közvetítésen át az utómunkáig mindent lemanagel. Ez leveszi rólad a szervezkedési terhet.

3. Most vagy soha

A videós tartalmak átvették az uralmat. Az élő közvetítések pedig még annál is inkább. Ha egy rendezvény nincs élőben közvetítve és nem készül róla felvétel akkor nagyon sok résztvevőtől eleshet. Ez jelentheti 2024-ben a túlélést sokak számára. E miatt nem túlzás, azt mondani, hogy most vagy soha élő közvetítés.

Az operatőr hirdetési és reklámvideókat készít

Tűnj ki a tömegből és szerezz minél több résztvevőt

Az élő közvetítés több ezer vagy tízezer emberhez eljuthat a világ minden tájára egy időben és még felvétel is készül.

Neked való a szolgáltatásunk, ha:

 • Ha nincsenek elegen a rendezvényeiden
 • A rendezvényedet, workshopodat vagy eseményedet szeretnéd minél több emberhez eljuttatni
 • Széleskörű ismertséget akarsz szerezni.
 • Tudod, hogy szükség van élő közvetítésre, de nem tudod hogyan valósítsd meg.
 • Ha kell egy csapat, aki A-tól Z-ig mindent leszervez és levezényel az élő közvetítéssel kapcsolatban

Nálunk egy olyan csapat vitelezi ki az élő közvetítést, akiknek egytől egyik van az élő közvetítésekben tapasztalata, így a a streaminged jó kezekben lesznek.

Ár: 150.000Ft-tól

Miből tevődik össze egy élő közvetítés árajánlat?

Ez a rész lehet az „apró betűs” rész. Vannak akik nem szeretik részletezni, hogy miből is tevődik össze az árajánlat egy reklám videó elkészítése során, azonban fontos, hogy lásd mit is kapsz ezért az árért.

1.Kreatív forgatókönyv írás:

Még egy élő közvetítés esetében is fontos, hogy megtervezzük azt, hogy milyen elemekből tevődjön a rendezvény videó és, hogy melyek azok a programrészek, amelyek különösen fontosak. Ebben a részben készülünk fel arra, hogy a helyszínen minden gördülékenyen és professzionálisan zajlódjon le. 

2.Technikai eszközök:

Több 10 milliós technikai eszközparkkal rendelkezünk és kapcsolatban állunk Európa legjobb rentál cégeivel, arra az esetre, hogy ha a projekt olyan jelenetet vagy jeleneteket megoldásokat kíván meg ahova bérelni kell speciálisabb technikát, akkor ez ne okozzon gondot.

3.Stáb:

Nem mindegy, hogy hány főre lesz szükség a forgatáshoz. Lehet, hogy 2-3 fővel megoldható a teljes projekt, de lehet, hogy több operatőrre vagy hangmérnőkre is szükség lesz. Éppen ezért már előre felmérjük a projektet és javaslatot teszünk, hogy a projekt hogyan tud a legminőségibben elkészülni.

4. Utómunka:

Az utómunka során az anyag rendszerezése, vágása, esetleges feliratozása vagy akár 2D vagy 3D animációk elkészítése és elhelyezéásére is szükség van. Lehetnek olyan jelenetek ahol VFX-re azaz speciális vizuális effektetkre van szükség. Ezek után pedig a color azaz fényelés és a hangutómunka következik. Ügyfeleink bejelentkezve egy projektkövető rendszerbe folyamatosan láthatják a verziókat és a projekt készültségi fokát, így nyomon tudod követni, hogy hol tart a reklám filmed elkészültsége.

5. Határidő:

Amennyiben a felvételről szeretnél kérni felvételt is, amit később fel tudsz használni, akkor az árajánlat magában fogja foglalni a határidőket is, hogy pontosan tudj számolni, hogy mikorra is kapod készen az elkészült felvételeket is.

6. Feltételes: 

Mivel európán belül 8 országban is szolgáltatunk, így ha a projekt olyan akkor az ajánlat tartalmazni fogja a kiszállási díjakat is, előre meghatározva pontosan mindent.

A Tökéletes Videó:
Profi, Gyors és Meghatározó!

Tudjuk, hogy a tökéletes videó elkészítése nem egyszerű folyamat. Jól tudjuk, milyen kihívásokkal szembesülhetsz, és milyen vágyaid vannak:

 • Pontosan Rád Szabva: Sokan azt mondják, ne legyen sablonos, legyen egyedi. Képzelj el egy videót, amely teljes mértékben tükrözi a személyiségedet és üzenetedet.

 • Technikai Tökéletesség: Nincsenek rossz minőségű felvételek, rossz snittek vagy vágási hibák. Mindent precízen, előre megtervezetten és hibátlanul készítünk el.

 • Kommunikáció és Tanácsok: Nem csak felvételt készítünk. Aktívan részt veszünk a kreatív folyamatban, tanácsot adunk az ötletektől kezdve a legjobb vágásig.

 • Gyorsaság és Profizmus: Sokan elvárják a gyors és hatékony munkát. Nálunk a szenvedély és a 10 éves tapasztalat garantálja, hogy minden gördülékenyen haladjon.

 • Az Eredmény: Hogy mit kapsz? Egy videót, ami nem csak szép, hanem képes figyelmet felkelteni, bizalmat építeni és a kívánt üzenetet tökéletesen közvetíteni.

Ezen a ponton nem kell kompromisszumokat kötnöd. Ismerjük az igényeidet, és tudjuk, hogyan válthatjuk valóra őket. Keress fel minket, és tapasztald meg a különbséget.

A hirdetési és reklám videó készítés folyamata és részei

Lépj velünk kapcsolatba

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nem kötelező

Elérhetőségeink

Email cím:
erdeklodes@cinedimension.com

Telefon szám:
+36704322417