LÉLEGZETELÁLLÍTÓ DRÓN LÉGIFELVÉTELEK

Lélegzetelállító drón légifelvételek, melyek teljesen más perspektívát mutatnak. Ezekkel a típúsú felvételekkel tudod igazán különlegessé és professzionálissá tenni projektjeidet.

a drón felvételek új perspektívát adnak a projektednek

Legyen szó egy reklámról, amit izgalmas légifelvételekkel szeretnél feldobni, vagy éppen egy ingatlan eladásának megkönnyítéséről a drónfelvételek egyedivé és különlegessé teszik a vizuális megjelenésedet.

Drón légifelvételeket készít Koós Máté

Kiemelkedő megjelenés

Gondolkodtál már azon, hogy milyen új nézőpontokat fedezhetsz fel a magasból? A drón technológia forradalmasította az események rögzítésének módját, lehetővé téve számunkra, hogy lenyűgöző, eddig elképzelhetetlen szögekből mutassuk be a világot.

A drónok képesek olyan helyzetekben és témákban is tökéletes megoldást nyújtani, ahol más módszerekkel csak kompromisszumokra jutnánk. Ezek a felvételek nem csak eleganciát, de egyedi megközelítést is kölcsönöznek bármilyen projektnek.

Professzionális drón légifelvételek készítése

Drónfelvételek egyszerűen

  1. Költséghatékony Megoldás: Tudjuk, hogy a drónberendezésekbe való befektetés nem mindig lehetséges minden vállalkozás számára. Ezért mi biztosítjuk a legkorszerűbb dróntechnológiát, megkímélve ügyfeleinket a magas költségektől és a karbantartás bonyodalmaival. Nálunk mindenki hozzáférhet a drónfelvételek lenyűgöző világához, anélkül, hogy saját berendezésekbe kellene befektetnie.

  2. Jogi és Szabályozási Megfelelőség: A drónfelvételek világában a jogi és szabályozási keretek bonyolultak és változóak lehetnek. Szakértő csapatunk minden szükséges engedéllyel és ismerettel rendelkezik, biztosítva, hogy felvételeink teljes mértékben megfeleljenek a legfrissebb előírásoknak. Ügyfeleink így gondtalanul élvezhetik szolgáltatásainkat, anélkül, hogy aggódniuk kellene a jogi következmények miatt.

  3. Egyedi és Innovatív Megközelítés: Legyen szó akár kültéri, akár beltéri drónozásról, mi a legmodernebb technológiákat alkalmazva valósítjuk meg elképzeléseidet. Egyedi és innovatív megoldásainkkal nemcsak hogy kitűnsz a konkurenciád közül, de ügyfeleid bizalmát is megerősítheted. Képzeleted csak a határ!

  Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, és fedezd fel, hogy hogyan emelhetjük vállalkozásodat új magasságokba a drónfelvételek segítségével!

Drónvideók készítése

Tedd dinamikussá Üzleted Drónvideókkal

A drónvideók nem csupán vizuálisan lenyűgözőek, de az üzleti kommunikációban is kiemelkedő szerepet játszhatnak. Amennyiben az alábbi pontok bármelyikével azonosulsz, a szolgáltatásunk tökéletes választás lehet számodra:

 1. Ha online hirdetéseid nem hozzák a várt eredményeket: Drónvideóinkkal friss és innovatív megközelítést vihetsz a hirdetéseidbe, ami segíthet növelni azok hatékonyságát és megkülönböztetni a tömegtől.

 2. Ha van egy weboldalad, de hiányoznak a látogatók: Egy látványos drónvideóval felkeltheted a potenciális vásárlók érdeklődését és meghívhatod őket, hogy fedezzék fel weboldaladat.

 3. Ha széleskörű ismertséget szeretnél szerezni: Egyedi és kreatív drónvideókkal kiemelkedhetsz a konkurencia közül, így több figyelmet és elismerést szerezhetsz vállalkozásod számára.

 4. Ha tudod, hogy szükség van videókra, de nem tudod, hogyan valósítsd meg: Mi segítünk abban, hogy elképzeléseidet megvalósítsuk, a tervezéstől a végleges videóig.

 5. Ha szükséged van egy csapatra, aki átlendít a videózással kapcsolatos akadályokon: Profi csapatunk, akik maguk is rendelkeznek mélyreható marketingtapasztalattal, készen áll, hogy segítsen áthidalni a videózással kapcsolatos kihívásokat.

Drónvideóink nem csak látványosak, de üzleti célokra is kiválóan alkalmazhatóak. Szakértő csapatunk minden projektet a legnagyobb odafigyeléssel és professzionalizmussal kezel, hogy biztosíthassuk a lehető legjobb eredményt vállalkozásod számára. Lépj velünk kapcsolatba, és fedezd fel, hogy hogyan emelhetjük a videóidat és üzletedet új szintre!

Ár: 75.000Ft-tól

Tűnj ki a tömegből minőségi rekémávideókkal

A videós tartalmak fellendítik az üzleted.

Neked való a szolgáltatásunk, ha:

 • Az online hirdetésed nem hozzák a várt eredményeket.
 • Van egy weboldalad, de nem jönnek a vásárlók.
 • Széleskörű ismertséget akarsz szerezni.
 • Tudod, hogy szükség van videókra, de nem tudod hogyan valósítsd meg.
 • Ha kell egy csapat, aki átlendít a videózással kapcsolatos gátjaidon.

Nálunk egy olyan csapat készíti a videókat, akiknek egytől egyik van marketingtapasztalatuk, így a hirdetési videóid szakértő kezekben lesznek.

 

Miből tevődik össze egy hirdetési videó vagy reklám videó árajánlat?

Ez a rész lehet az „apró betűs” rész. Vannak akik nem szeretik részletezni, hogy miből is tevődik össze az árajánlat egy reklám videó elkészítése során, azonban fontos, hogy lásd mit is kapsz ezért az árért.

 1. Tervezés

Ez talán a legfontosabb eleme az egész projektnek, mert itt alakítjuk ki azt, hogy mit is lássunk majd a végeredményben. Itt döntjük el, hogy hogyan és mit fogunk megmutatni. 

2.Helyszín:

A helyszín kiválasztása és leszervezése megint csak kulcsfontosságú tényező. Ez meghatározhatja a videód hangulatát, valamint engedélyezési okokból is fontos lehet, hiszen vannak olyan területek, ahol nem adnak ki repülési engedélyt például katonai bázisok és repülőterek közvetlen közelében.

3.Technikai eszközök:

Több 10 milliós technikai eszközparkkal rendelkezünk és kapcsolatban állunk Európa legjobb rentál cégeivel, arra az esetre, hogy ha a projekt olyan jelenetet vagy jeleneteket megoldásokat kíván meg ahova bérelni kell speciálisabb technikát, akkor ez ne okozzon gondot.

4. Utómunka:

Az utómunka során az anyag rendszerezése, vágása, esetleges feliratozása vagy akár 2D vagy 3D animációk elkészítése és elhelyezéásére is szükség van. Lehetnek olyan jelenetek ahol VFX-re azaz speciális vizuális effektetkre van szükség. Ezek után pedig a color azaz fényelés és a hangutómunka következik. Ügyfeleink bejelentkezve egy projektkövető rendszerbe folyamatosan láthatják a verziókat és a projekt készültségi fokát, így nyomon tudod követni, hogy hol tart a reklám filmed elkészültsége.

5. Határidő:

Az árajánlat magában fogja foglalni a határidőket is, hogy pontosan tudj számolni, hogy mikorra is kapod készen az elkészült reklámvideódat vagy hirdetési videódat.

6. Feltételes: 

Mivel európán belül 8 országban is szolgáltatunk, így ha a projekt olyan akkor az ajánlat tartalmazni fogja a kiszállási díjakat is, előre meghatározva pontosan mindent.

A Tökéletes Videó:
Profi, Gyors és Meghatározó!

Tudjuk, hogy a tökéletes videó elkészítése nem egyszerű folyamat. Jól tudjuk, milyen kihívásokkal szembesülhetsz, és milyen vágyaid vannak:

 • Pontosan Rád Szabva: Sokan azt mondják, ne legyen sablonos, legyen egyedi. Képzelj el egy videót, amely teljes mértékben tükrözi a személyiségedet és üzenetedet.

 • Technikai Tökéletesség: Nincsenek rossz minőségű felvételek, rossz snittek vagy vágási hibák. Mindent precízen, előre megtervezetten és hibátlanul készítünk el.

 • Kommunikáció és Tanácsok: Nem csak felvételt készítünk. Aktívan részt veszünk a kreatív folyamatban, tanácsot adunk az ötletektől kezdve a legjobb vágásig.

 • Gyorsaság és Profizmus: Sokan elvárják a gyors és hatékony munkát. Nálunk a szenvedély és a 10 éves tapasztalat garantálja, hogy minden gördülékenyen haladjon.

 • Az Eredmény: Hogy mit kapsz? Egy videót, ami nem csak szép, hanem képes figyelmet felkelteni, bizalmat építeni és a kívánt üzenetet tökéletesen közvetíteni.

Ezen a ponton nem kell kompromisszumokat kötnöd. Ismerjük az igényeidet, és tudjuk, hogyan válthatjuk valóra őket. Keress fel minket, és tapasztald meg a különbséget.

A hirdetési és reklám videó készítés folyamata és részei

Lépj velünk kapcsolatba

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nem kötelező

Elérhetőségeink

Email cím:
erdeklodes@cinedimension.com

Telefon szám:
+36704322417